1. TEDEN

2. TEDEN

3. TEDEN

Prvi dan je mimo in že so stkana mnoga prijateljstva. Mavrične počitnice smo otvorili s prihodom otrok, kmalu pa je po nekaj prepetih pesmi in bansih zadišalo po kosilu.

Ko so bili naši želodčki polni, smo se na kratko predstavili in vsak je dobil mavrično opremo (flaško za vodo, klobuček in vrečko). Bilo je zelo vroče, zato smo odšli na plažo in zaplavali. Že je napočil čas za večerjo, nato pa smo se odpravili na večerni sprehod po Portorožu in se ustavili še na sladoledu. Na koncu smo šli do Marije za cerkvijo in se ji zahvalili za vse kar smo lepega doživeli, potem pa smo se že kar rahlo utrujeni odpravili spat. :)

Mavri, mavri, mavrica...

Imamo se krasno,

vreme je jasno.

Sonce nas greje,

otrokom se smeje.

Skoki, salte in igranje,

nas konec dneva popeljejo v sladke sanje.

 

Mi smo se že privadili na morski zrak! Včeraj smo hitro razpakirali in se že prvič odpravili na plažo preverit, če je tudi letos morje mokro in slano. Pričakalo nas je zelooo toplo morje in že smo začofotali.

 Sobota je bila naporna, saj smo spoznali toliko novih imen na našem večernem druženju, kjer so nam aligatorji pripravili zanimive spoznavne igre. Nedeljo smo seveda začeli z jutranjo telovadbo in dramsko igrico, kjer se aligatorji zelo zabavajo. Dan smo nadaljevala s sveto mašo, kjer smo res glasno zapeli našo himno. Po kosilu smo imeli malo počitka za kakšno pisemce, kartico in družabne igre. Popoldanska delavnica je bila že tradicionalna in tako smo tudi letos pobarvali vsak svojo majico. Potem pa spet čof čof v morje in na odlično večerjo! :) Večer smo zaključili s kemijsko delavnico, ki nam jo je pripravil aligator Mohor. No, pa lahko noč in dobro jutro.

Društvo prijateljev otrok  MAVRICA

Čerinova ulica 10, 1131 Ljubljana

T: +386 40 549 886
E: mavrica.drustvo@gmail.com

Posl. račun: 02014-0254470831
dav. št.: 24130150
mat. št.: 1929585

MAVRIČNE

POČITNICE

2016

O NAS